electrician-min1

Erfaren elektriker

Om du söker en erfaren elektriker har du kommit helt rätt! Asterdahls El & Data AB har årtionden av kunskaper, och tar sig an alla dina elektriska behov.
electricity-min2

Felsökning

Vår specialet här på firman är felsökningar, både gällande moderna såväl som äldre anläggningar. Så ifall din elanläggning inte fungerar kommer vi att hitta lösningen.
maps-and-flags-min3

Kvalité

När vi arbetar använder vi endast godkända kvalitetsprodukter. Säkerhet och noggrannhet är det viktigaste när man utför elarbeten, både så att varken anläggning eller personer tar skada.
tools-and-utensils-min4

Effektiva

Asterdahls El & Data AB drivs med 3 medarbetar samt inhyrd personal ifall så behövs. Detta innebär snabba beslut, effektivt arbete, och ett galant teamwork där vi på ett utmärkt sätt åtgärdar de problem eller utmaningar som vi blir bemöta av.

ASTERDAHLS elinstallation

Vår specialitet här på Asterdahls El & Data AB är elinstallationer. Drivkraften och ambitionen i vårt företag är att erbjuda professionell och prisvärd service i hela Stockholm, både för företag och privatpersoner. Hos oss får du hjälp med allt inom elinstallation, och vare sig du söker större eller mindre hjälp så kan vi tillsammans med dig finna en lösning. Goda relationer är något som alltid har drivit oss, och vi lyssnar alltid på dina önskemål samt ger dig tips för hur din önskan ska uppfyllas på bästa sätt.

Många håller nog med oss när vi säger att en certifiering inom elarbeten är en självklarhet, både för utrustningen och människors säkerhet. Vi på Asterdahls är anslutna till Installationsföretagen och registrerande hos Elsäkerhetsverket, och har verkat nästan 40 år. Detta ger dig som kund tryggheten att det arbete som utförs görs på ett korrekt och säkert sätt, såväl som ett utmärkt resultat.Några utav våra referenser

 

Ring oss idag på: 070-888 13 13