electrician-min1

Erfaren elektriker

Om du söker en erfaren elektriker har du kommit helt rätt! Asterdahls El & Data AB har årtionden av kunskaper, och tar sig an alla dina elektriska behov.
electricity-min2

Felsökning

Vår specialet här på firman är felsökningar, både gällande moderna såväl som äldre anläggningar. Så ifall din elanläggning inte fungerar kommer vi att hitta lösningen.
maps-and-flags-min3

Kvalité

När vi arbetar använder vi endast godkända kvalitetsprodukter. Säkerhet och noggrannhet är det viktigaste när man utför elarbeten, både så att varken anläggning eller personer tar skada.
tools-and-utensils-min4

Effektiva

Asterdahls El & Data AB drivs med 3 medarbetar samt inhyrd personal ifall så behövs. Detta innebär snabba beslut, effektivt arbete, och ett galant teamwork där vi på ett utmärkt sätt åtgärdar de problem eller utmaningar som vi blir bemöta av.

ASTERDAHLS elektriker på Kvarnholmen

Vi utför alla sorters elarbeten i Stockholm city, och vårt arbete utförs endast utav godkända kvalitetsprodukter. Vi är anslutna till Installationsföretagen och registrerande hos Elsäkerhetsverket, och har varit i tjänst sedan 1975. Förutom traditionella elarbeten och elarbeten utför vi även installation av datanätverk över larm och passersystems anläggningar till projektering och ljusberäkningar. Som elektriker utgår vi från Kvarnholmen i Nacka.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi förutom detta lokalisera eventuella fel i en elanläggning, eller en så kallad "felsökning", där vi snabbt kan finna vad som orsakar problemet eller kortslutningen. Definitivt är detta en utav våra många specialiteter här på Asterdahls, och vi har hundratals lyckade arbeten under vårt bälte. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig! Välkommen till Asterdahls!Några utav våra referenser

 

Ring oss idag på: 070-888 13 13